Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 24 april 2011

Påskhelg

Svägerskan K:s fantastiska påsktårta.
Den var minst lika god som den var snygg!

I går var det jobb igen. Så hysteriskt att jag knappt vill minnas det. Vi genomlevde och genomförde - med bravur, måste jag säga. Jag glömde säga det till alla som jobbade, men jag hoppas att de kände det ändå. Efter det påskmiddag hos svärmor - som vanligt. Fler traditioner som bröts. Jag släpade inte med mig påskölen, som jag brukar (vi har till tradition att dricka den till midsommar, så det kändes rätt onödigt). Något nytt icke traditionsenlig var att svärmor väntade med maten tills jag kom. Mycket uppskattat av mig, kan jag erkänna. Efteråt satt jag i en stol i solen och njöt av att vara mätt och belåten, av fåglarnas sång och barnens lek.
När vi skulle hem fick vi med oss kusin G för övernattning. Som S ropade: "G är bäst - klart han ska med!". Mysigt med lite extra kusintid. N går på penicillin och var inte riktigt upplagd för övernattning, så han följde med sin mamma hem.
På kvällen kom S över till oss redan vid nio. Jag hade precis tänkt läsa, men somnade istället. Hon är hostig, men inte sjuk. På natten vaknade hon av hostan, så vi la oss i soffan i stället. Det är lättare att höja upp huvudet där och så slipper jag att hon ligger och sparkar på mig, men är ändå nära. Jag sov till åtta och S till tio - helt otroligt!
Idag har jag varit som en zombie. Mest suttit för mig själv och läst. Killarna fixade brunch vid elva och sen tog R med dem på fotboll (DIF) och jag och S gick till parken en stund. Tråkjag satt för mig själv och läste och var allmänt osocial, vilket var jätteskönt. S fick leka en stund, men så fort hon springer hostar hon så att luften tar slut, så det fick bli en kortis. Lite luft måste man ju trots allt få, när solen värmer så skönt:

Kusiner på farmor/mormors altan.

Brunchfixarkillar och en nyfiken lillasyster


Vilken äggröra de fick till!

Kusin G

1 kommentar:

Jenny sa...

Ja den där eländiga hostan skulle man vilja vara utan, fast jag borde inte klaga i år och Ss hosta har blivit mycket bättre sista dagarna. Hoppas S också blir bättre snart.

Kram!