Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 30 april 2011

Valborgsmässoafton

Elden var liten, men naggande god och väldigt spännande för barnen att titta på - för föräldrarna för att de skulle hålla reda på barnen.

Ledig fullspäckad lördag. Vi börjar lära oss och hade planerat noga. Upp tidigt för att åka och storhandla tillsammans.
R åkte med T på hans match och jag var hemma och städade.
Jag tog S på kalas medan R var hemma (fast där körde det ihop sig lite och R fick komma från fotbollsmatchen för att skjutsa dit oss). Det var ett mycket trevligt kalas för två av hennes dagiskompisar. Piratkalas. Vi ägnade en bra stund av städtiden till att välja rätt piratkläder (finns en hel del efter killarna och hon insåg att piratklänningen hon fick för två år sedan var mer än lovligt tajt):


Efter kalaset var det dags att förbereda för årets första "riktiga" grillkväll (vi lunchgrillade ju för någon vecka sedan). Vädret som varit strålande den senaste veckan var som det ska vara på Valborg - totalt opålitligt. Sol, blåst, skugga om vartannat. Men grilla skulle vi! Det regnade ju i alla fall inte. Sju familjer tror jag vi räknade ihop att vi blev tillslut. En salig röra och fantastiskt trevligt:

Ser ni? SOL!

Efter maten - marshmallows, som sig bör.

Lill-R har också grillat marshmallows.

Och L med.

Lill-R ville gunga stående som sin bror - såklart.

L-tjejer.
Det blev kallt!

Efter maten gick vi hem och drog på ännu mer kläder, innan det var dags att gå upp och titta in brasan. Förra året var det ju ingen, så förväntningarna var ovanligt stora - brasan var däremot ovanligt liten, men det var trevligt ändå:

T

R och S - brasan i bakgrunden.

Till och med tonåringar gillar brasor.

1 kommentar:

Jenny sa...

Vad mysigt med grillning. Pirattjejen var supersöt!

Kram!