Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 17 april 2011

Söndagsmys

Finaste femåringarna!

Vilken helg det har varit! Sol, sol och en massa trevligt umgänge. Dagen idag startade tidigt, då T skulle på fotbollsmatch. R var chaufför och hejarklack. När de var borta tvättade jag ett par tvättar och var till gymmet en sväng. De kom hem vid halv elva. Solen sken och det var en vacker dag. Visst borde man gå ut? S tittade oförstående på mig: "Men jag leker ju!" Ja, vem är jag att störa så fin lek? Hon fick fortsätta att leka. Vi gick ut efter lunch i stället och det räckte rätt bra:

Gå ut nu?

Vi kostade på oss en glass i solens sken.

Varför äter alla barn strutglass så här? (Vill minnas att jag också gjorde det, men inte varför).

Efter ett tag kom C med familj till parken, efter ett besök hos Mormor.

De tog också en glass och var gulliga att bjuda S på en.

När vi vuxna tyckte att det var dags att gå in och starta med mat och annat hade S och stor-R inte alls lekt klart, så han fick följa med oss hem. De lekte, klippte, ritade, hade en kort dispyt om en sax, men mest var de bara mysiga. Efter middag och lite lek till tog vi en sakta omväg hem till dem för avlämning.

Lite klätterställningslek i vår lilla park och lite gungning i deras. Underbart väder, det var knappt man ville gå in, men i morgon är det en vanlig vardag, med förskola och jobb, även om killarna har påsklov.

"Får jag gunga 16 gånger på vägen hem också?" Självklart. Hur säger man nej till en sån begäran. Speciellt som hon räknade till 16 och sen snällt följde med hem.

2 kommentarer:

Ingegerd sa...

Här har det inte varit något vidare glassväder! Det har blåst och varit rätt kyligt trots flera plusgrader! Vi har en bit kvar till våren!
En riktigt mysig dag har ni i alla fall haft!

Jenny sa...

Nej in vill man verkligen inte gå men ibland har man inget val... Duktig hon är som räknade och sen följde med utan gnäll :)
Kram!