Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 25 april 2011

Parkmys:

McDonaldslunch

S hostar och har haft rätt tung andning, trots medicinerna. Funderar på att ringa doktorn i morgon och ta reda på om det kanske kan vara nåt allergiskt, för sjuk är hon rakt inte. Men trött blir hon ju, när det blir för mycket hosta. Vi tog det lugnt på förmiddagen, men man hade ju ingen lust att sitta inne hela dagen, när det var så fint väder. När vi gick ut i parken var där fullt med folk. C med familj och en annan familj var precis på väg att köpa hem McDonaldslunch och jag var inte sen att haka på, eftersom vi inte hade några planer. Några cheeseburgare för 10 kronor styck fick det bli.
Hade kaffe med mig ut, så vi fick kaffe på maten med. En lugn och skön eftermiddag i solens sken, med lekande barn och pratande vuxna. Som det ska vara en ledig dag helt enkelt. Att den lediga dagen råkar vara en röd måndag, vilket innebär att jag är ledig i morgon med, gör ju inte saken sämre direkt.

1 kommentar:

Jenny sa...

Ibland är snabbmat inte fel alls. Jobbigt med hostan, min Ss hosta har faktiskt gett med sig lite med medicinen. De sa att vi kunde prova med receptfri allergimedicin om vi ville...
Kram!