Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 16 september 2009

Present

Maken var med äldste sonen för att köpa en dator till honom. En present för att han varit en sån guldkille och hjälpsam med både syskon och annat under flytten och resten av sommaren (fast han hjälpte inte till för att vi sa att det skulle bli en belöning efteråt, det hade han ingen aning om). Det är även meningen som en push inför det som kommer nu, med mycket läxor och prov i åttan och nian.
När de var där passade R på att köpa en present till mig och min lilla dator. Kanske han tyckte att jag också varit duktig och behövde pushas lite. Fast egentligen tyckte han nog bara att det var en cool pryl ;)
Jag är i alla fall nöjd med mina nya häftiga högtalare (de lyser i mörkret - bara en sån sak) och glad över att få lite bättre ljud när jag lyssnar på Spotify! Jag invigde såklart med att lyssna på Timo Räisinen och Creep!

3 kommentarer:

Orchid sa...

Visst är det kul med presenter!!!
Och att F fick en egen dator för att han har ställt upp under sommaren! Heder åt världens bästa tonåring, min F!
Kram!

Mamman på väg sa...

Men har du bra musiksmak också?? Frågan är om du inte börjar gränsa till perfektion i mina ögon, mitt i det operfekta, tack vare det, kanske. Nu bildar jag en enmansfanclub om det går bra.

Dammråttan sa...

Å, en fanclub. Så trevligt :)