Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 29 september 2009

Tjopp, tjopp

Om han inte blir kändis, så kan han ju alltid bli kock. Min lille kökshjälp. Sedan han var liten har han sagt att han ska bli "kocksmakare", eftersom han alltid velat smaka av maten. Nu vet jag inte om det är någon framtid inom just DET yrket, så jag pushar honom att testa även lite andra delar av köksjobbet.
S dukar bordet (vi var bara fyra, så det blev i köket):7 kommentarer:

Orchid sa...

T och jag kanske kan fixa mat tillsammans när han är här! F får också gärna vara med! Vi kan ju ha jättekul!
Kram!

Sanna sa...

Hej!
Tack för din gulliga kommentar i min blogg. :-)
Hade ingen aning om att du också var litteraturvetare och att du också varit inne på B&I...Kul! Jag läste också många kurser i barn- och ungdomslitt då jag pluggade, det har alltid legat mig nära hjärtat.
Och mormor i Johannelund...kanske hon hör till våra låntagare då? Vi har många söta små tanter som lånar flitigt där. :-)

En häxa på Vift sa...

duktiga barn du har. :)

Dammråttan sa...

Mamma; Ja det kan ni absolut. Det kommer de att gilla båda två, även om F är mer för att baka, än mat så hjälper han gärna till om man bara vägleder honom lite.

Sanna; Haha, nja måste erkänna att jag inte känner min mormor så där väldigt bra (har haft en annan mormor hela min uppväxt), men jag har fått för mig att hon inte är en läsare. Har aldrig hört henne referera till en enda bok. Slog mig precis när jag skickat att hon ju flyttat till nån slags sevicelägenhet nu i augusti, så hon bor inte i Johannelund längre, men jag har aldrig varit på det nya stället, det är ju en bit dit. Min kusin bor i närheten, så han och hans barn har säkerligen varit hos dig. Hans fru jobbar på vårdcentralen där. Måste nog titta in själv, när jag kommer ner nästa gång. Blir inte så ofta. En gång per år ungefär.

Häxan: Jo, ibland så ;)

Sanna sa...

hur ser hon ut din kusins fru?:-)
Vi har ofta, senast idag, besök av en kvinna som jobbar just på vårdcentralen...Maria tror jag hon heter. Mörk, söt, glad...

Dammråttan sa...

Hon heter Anna, är rätt blond, med pagefrisyr. Jobbar som läkare. Kommer från Åland (tror det hörs litegrann, men hon har en del östgötska i dialekten numera.(Vad jag vet har hon inte bytt arbetsplats i alla fall - fy vad jag är dålig på att hålla mig up-to-date med den sidan av släkten känner jag helt plötsligt)

Sanna sa...

aha, då ska jag hålla utkik efter henne. ;-)