Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 25 februari 2010

Egen tid

S "läser" hur R ska laga maten

I dag har jag haft en alldeles egen ledig dag. S var på dagis och jag hade inte NÅGONTING inplanerat. Gick hem och fikade, tittade på TV och tog det lugnt. Eftersom jag haft ont i kroppen och känt mig hängig ett par dagar, kände jag att jag måste passa på, men jag varvade med lite plockande och dammsugande också. Det kanske inte låter förenligt med egen tid, men om man alltid har folk omkring sig när man städar och gör vardagsbestyr, så är det faktiskt alldeles underbart att få göra det i sin ensamhet.
Vid tvåtiden gick jag för att hämta killarna på skolan. Ett bra mycket mer utdraget uppdrag, än jag hade trott, men till slut hade jag dem med hem. Med ett stycke extrabarn iofs. P följde med för att hämta S. En riktigt eländigt avig S, som var ÄNNU värre än häromdagen, när vi skulle hem. Vi hamnade till slut i parken en sväng i alla fall och väntade för att C skulle komma förbi med barnen. S och jag åkte lite bil, men sen blev hon kissnödig:

På med luvan
Jag ska bli bilförare
"Du får åka med där bak Mamma"

När hon behövde kissa, passade jag på att gå in (konstigt va?). Vi hade det lugnt och skönt ett tag. Fixade klart T:s rum, eftersom han fått en fåtölj av R:s kompis M.

Sen kom R hem från jobbet, via affären och nu är det matlagning och dans här i köket:

Och NU har jag lagt in rätt film, inte en där S är två år och hoppar studsmatta - på snedden dessutom.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Skönt med lite egen tid. Visst är de underbara, de tvära 4,5-åringarna ;)
Kram!

En häxa på Vift sa...

Egen tid är guld värd, och ja, det är lyx att få städa när huset är tomt. :)