Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 9 februari 2010

En ledig dag

Waynes har tydligen goda kakor, trots allt.

Först körde vi värsta slödagen, jag och S. Var på väg till centrum hela tiden, men det blev både mat och bad, innan vi kom iväg. S skulle få köpa en plånbok (det hon hade valt som "mål" för den äckliga medicinkuren). Vid ett-tiden kom vi äntligen iväg. Vi hämtade mediciner och letade centrum runt efter en roooosa plånbok. Det visade sig inte vara det enklaste, men till slut hittade hon en överglittrig sak på "Barnbolaget". Efter det var det utlovat fika, men då var blodsockret nere i fotknölarna på den unga damen och hon ändrade sig femtielva gånger om vilken sorts kaka hon ville ha och bröt såklart ihop totalt över det som hamnade på bordet. Lyckades lirka i henne lite dricka och till slut vände det och jag hade jordens gladaste tjej igen. Sen gick vi saaaaakta hemåt. Det är kul med snöhögar. Vi stannade på Emmaus och köpte en videofilm för 5 kronor. Alldeles lagom pris för att förnya filmförrådet.

Hemma var det dags för operation matlagning. Vi köpte en massa köttfärs och fläskfärs i söndags och den håller ju inte hur länge som helst, så nu har vi gjort både lasagne, biffar och köttfärssås och har MASSOR med matlådor. Iofs fick vi ett extrabarn, men allt det där ska han väl inte få i sig ;)

Sedan är det konstigt nog dags för mig att jobba. Vi har obligatorisk utbildning i kväll. Vinprovning med mat - känns inte alltför betungande.Från noll till hundra på några månader- helt plötsligt vill hon ha sju tofsar påen gång och ALLT ska vara roooosa.

3 kommentarer:

Jenny sa...

De är för roliga! Min S brukar också bryta ihop totalt om blodsockret blir för lågt och jag glömmer att det är så enkelt fixat.
Skönt att ha gjort många matlådor så slipper man tänka varje dag ;)
Kram!

En häxa på Vift sa...

hon är ju för söt den där. :)

Anonym sa...

så mycket god mat... Vill haaaa