Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 12 oktober 2010

En annorlunda ledig dag.

Jag och S fikade på Coop, i väntan på Farmor, efter bion. S festade på inte mindre än två kakor. Var ju tvungen att testa skillnaden.

Vilken dag S har haft idag. Först var vi på bio med förskolan. En radda kortfilmer, som väl inte var så där superroliga, men det skrattades gott i salongen när Molly monster och hennes pappa pruttade sånger av att äta monsterbönor. Det är pruttåldern nu, det märks, inte minst på dagens mest uppskattade inköp. Det stod inte jag för, utan S i samråd med Farmor, då de var på födelsedagsshopping i stan - en pruttkudde:

Så här skrattigt glad blir man när man "lurar" sin pappa att sätta sig på den nyinköpta pruttkudden (för han fattade ju absolut inga misstankar, när hon ivrigt bad honom sitta på filten bredvid henne i soffan).

Ännu mer skrattigt, när man blir "bestraffad" för sina busiga upptåg.

Dagens bästa present tror jag minsann. Misstänker att vi kommer att bli utsatta för den mååååånga gånger den närmaste framtiden.

Själv har jag också haft en bra dag. Mysigt att få följa med på bio och träffa alla dagiskompisarna och skönt att få en stund för sig själv, när S åkte till stan. Jag passade på att gå till gymmet, trots att jag faktiskt känner lite i halsen. Min nacke hade ett kraftigt behov av det, om inte annat. På väg därifrån pratade jag med R och då var han precis på väg att handla thaimat. Gulle han köpte till mig med och svängde hem på lunchen. Sen hängde jag i soffan en stund, för att ladda lite batterier. Hämtade P i skolan och skulle sen med T till fotbollen. P fick gå till en kompis istället för att tråka med mig i kansliet och jag och T tog faktiskt en promenad till Viksjö i det vackra vädret. Två timmar i kansliet, medan T spelade en match. Upphämtade av R vid sju och så tog vi svängen förbi Farmor och hämtade en lycklig S. En Hello Kitty-tröja och en pruttkudde rikare, samt en väldigt trevlig upplevelse med sin farmor i minnet, somnade hon på två sekunder.
Jag har lagt in matchresultat, läst lite läxor och inväntar det sista resultatet för kvällen, men sen blir det tidig sänggång, för nu är jag TRÖTT!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken härlig dag!
Pruttkuddar är populära här också men vi har råkat ut för dålig kvalitet och de har gått sönder rätt fort varje gång.
Kram!

Dammråttan sa...

Jo, den här är redan trasig. Trist.
kram