Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 5 oktober 2010

En till tvååring!

Ledig dag och jag hade ju bestämt mig för att ta det VÄLDIGT lugnt. Det gjorde jag också. S sov länge och jag passade på att titta på mina inspelade program och bara hänga i soffan. Vi åt frukost och tog ett bad. Sedan ägnade jag en stund åt att färdigställa en present till eftermiddagen (se nedan). När det var klart var klockan mycket och jag hade inte ägnat en tanke åt lunch, men vi gjorde det enklaste vi kunde och gick ner till pizzerian på hörnet. Tänkte det borde ingå i min väldigt lugna dag att slippa laga lunch.
Efter det var det dags för tvåårskalas för lill-R. Han fyller inte förrän i morgon, men då jobbar jag (om inte S blir sjuk - tendenserna finns där). Mina pojkar hakade på och kom också dit. Till och med F en liten stund, men han tog bara en bit tårta och gick till kompisen under.
Vi hade trevligt, som vanligt, även om S och R var på väldigt olika nivåer. S är som sagt lite åt det hängiga hållet och ville gärna sitta still med ett spel, medan R helst ville att hon skulle leka med honom och retades en massa. Det löste sig rätt bra till slut i alla fall, när P och T satt med i spelet:
En pizza-halva var (hon åt INTE upp sin)

På väg till kalas. S har ritat en Pippi till lill-R.

Det hade jag med. Eller målat rättare sagt.

Supergod tårta med blå grädde (vilket inte riktigt syns).

P myser med kalasbarnet.

R och T

T tröstar en trött hängig S, som bröt ihop över nåt.

Suddig mor-dotterbild

P hjälper lill-R i spelet med S

Sen kände lill-R sig lite bortputtad av storebror och började lägga pussel i stället.

När det sen var dags att gå hem, lekte naturligtvis S och R hur bra som helst och kunde inte alls förstå att vi var tvungna att bryta för att gå hem och göra middag.
Avslutade kvällen med en rejäl promenad med P och T, för att dela ut de sista inbjudningarna till P:s kalas på söndag. Det är några nya pojkar i klassen och vi hade inte deras adresser innan. Blev en mysig promenad med prat och skratt. Man borde komma ut oftare så där, men det blir liksom aldrig av om man inte har ett mål.

1 kommentar:

Jenny sa...

Jag är så avis på dina lediga tisdagar. De verkar så mysiga.
Hoppas att S klarar sig från att bli sjuk.
Kram!