Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 29 oktober 2010

Fredag kväll

1910, alla samlas kring far som högläser ur någon sedelärande bok.
2010, alla samlas kring pappas nya mobiltelefon.

En hektisk lönevecka är till ända. Nu är jag ledig i hela tre dagar! Jag ska åka på butikschefsmöte istället för min semesterlediga chef på tisdag, så därför blev det måndagen istället. Inte mig emot.
Idag har det varit riktigt körigt. Dessutom var en jobbarkompis tvungen att försvinna hem mitt i alltihop, för att sonen ramlat från en klätterställning och fick åka ambulans för koll. Allt gick bra, som tur var. Både för pojken och för oss. Men mycket var det och trött är jag.
Har precis avnjutit en helt fantastisk kyckling i god tomatröra. R går från klarhet till klarhet i köket och det här var ÄNNU godare än allt gott han gjort på senaste tiden.
Vi hade en underbart trevlig middag dessutom, Vi låter det vara osagt om det stämmer, som T sa: "Visst är det ovanligt lite konflikter när inte F är hemma!" men bra stämning var det:Nu är det fredagsmys!!!!! Och Doobidoo!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vad härligt med en så bra fredagkväll!
Jag tror att konflikterna oftast blir färre så fort en är borta. Här verkar det inte spela nån roll vem av dem det är. Det blir helt enkelt lugnare på nåt sätt.
Kram!

Jenny sa...

Okej.... min dator fick ett spel :)
Kanske rensa lite bland kommentarerna, vissa verkar upprepa sig i det oändliga ;)