Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 24 oktober 2010

En hel natts sömn!


Det är faktiskt värt en egen överskrift, för det har inte blivit så mycket av den varan på senaste tiden. Förkylningssnarkande man och barn med mardrömmar har avlöst varandra. Jag vet inte om de var ovanligt tysta i natt, eller om jag helt enkelt var så trött att jag inte märkte nåt, men när S väckte mig och jag tänkte att nu är det dags igen, så var klockan faktiskt halv sju på morgonen. Hon borde inte vara pigg så dags, efter två sena kvällar, men eftersom hon verkligen behövde komma i säng ikväll inför tidig morgon imorgon, så kändes det helt okej. Själv slumrade jag till Scooby Doo-filmen hon såg på.
När P vaknade, gick vi tre upp och åt frukost i köket. De andra barnen sov hos kompisen F. Han sov här i fredags. De har svårt att skiljas åt ibland de där barnen.
P skulle med sin faster på bio (hans födelsedagspresent), men innan det hade jag tänkt oss till centrum för att byta en present. Han och S tjafsade dock så mycket att det inte blev någonting av det hela. Det var tröstlöst en stund, men vi fick ett bra snack om att man måste lyssna och inte bara fladdra runt och busa, om man ska få göra det man vill. Jag och S tog i alla fall en promenad i regnet för att få lite luft. Det var riktigt skönt att komma ut, men man blev rätt blöt.
På eftermiddagen var det dags för perfect home-party hos en av min tjejträffskompisar. Jag och svägerskan K åkte dit och fick en trevlig stund, gott fika och lite handlat. Väldigt trevligt att åka bil dit och hem också, man pratar så bra under en bilfärd.
Blev en kvällspromenad med. Fick med mig T för att köpa bussremsor till honom och F, eftersom det eventuellt blir minusgrader och snorhalt imorgon.
Nedan, S njuter O´boy till frukosten:
4 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt med en hel natt utan att bli störd. Det är du verkligen värd!
Kul att komma iväg och göra nåt annat ibland.
Kram!

Anonym sa...

Hej, jag arbetar som journalist och skulle vilja komma i kontakt med dig. Skicka gärna ett mail så snart du kan till karin.s.johansson@sr.se

En häxa på Vift sa...

Söt-tösen!

Jättefina ljuslyktor på bordet förresten.

Jennie sa...

Gud vad skönt, det är verkligen underskattad att få sova ostört. Vissa behöver det mer än andra. Jag själv blir bedrövlig om jag inte får sova ordentligt. Valter har också sovit hela natten nu i två nätter :) Hoppas detta fortsätter både för dig och mig!