Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 9 oktober 2010

Lördag

S insåg att vännen L hade en sån tröja som hon har. Självklart skulle den på.


Efter nästan en vecka hemma var det dags för lördag och jobb. Vi har legat efter i hyllfyllandet. Mitt vabbande är såklart en del av det. Så är det. Inte mycket att orda om det, bara att hugga in och det gjorde jag. Såklart. Men inte ensam. Inte hann vi klart men shit vad vi jobbade på och hoo vad tiden rann snabbt. Den har en tendens att göra det när man har häcken full. Okej, ordet säger att det är när man har roligt och hur konstigt det än låter, så hänger det ihop. För trots att jag var helt slut (har ju varit rätt hängig i veckan jag med) så är det fantastiskt trevligt att ge järnet tillsammans med folk som gör detsamma.
På hemmaplan var det fotbollscup för P:s del. Jag hade hyrt in F som barnvakt, men S ville följa med, så F fick en mysmorgon med inspelad film och R hade sällskap vid hejarklacken. Han fick mer sällskap då han lovat vara barnvakt åt kompisen M:s dotter L, vilket jag inser inte var speciellt betungande. Tvärtom, då S fick en älskad lekkamrat:

L och S spelar Pippi-spelet

På kvällen var vi upp och kollade in faster L.s och K:s lägenhet och fick med dem hem på middag. Fick också sällskap en stund av x-grannen K och kompis T. MYCKET trevligt.
I morgon är det dags för årets viktigaste dag i P:s ögon:

Det sista hänvisar till faster L. hur underligt det än kan låta. Jag har lovat att se till att han kan kryssa i alla rutor innan läggdags imorgon. Tårtbotten bakade jag efter R:s underbara middag och nu ska vi strax sova, för att orka åka och handla i morgon bitti och fixa kalas för ca 20 nio-åriga pojkar klockan ett.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken fin önskelista till födelsedagen!
Visst är det så att man ofta har roligt när det är mycket att göra och man känner att man är lite "duktig".
Kram!

Jenny sa...

Jag menade inte födelsedag men jag skyller på jet-lag ;)