Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 15 november 2010

Måndagskväll och söndagssummering


Söndagen gick lite i hälsans tecken, eftersom det var dags för vännen C:s födelsedagspresent, som var att gå en dag med mig på Hälsomässan. Vi tog halv tio-tåget till Älvsjö och var bland de första in på mässområdet, vilket var väldigt skönt. Vi hade en supermysig dag. Bara att sitta tillsammans och fika, utan barn var ju trevligt. Så fick vi lite tips, inspiration och en del gratisprover med oss hem.
Jag hann vara hemma någon timme och sedan var det dags för tjejträff. Jag tog en promenad dit, för att få lite luft. Stort manfall pga av magsjuka mm, så vi blev bara fyra. Kändes lite konstigt, men mysigt också och för en gångs skull var alla med i samma samtal. Pratades mycket spöken och naturligtvis drömde jag om spöken på natten.
I dag har jag varit på utvecklingssamtal med P och sen gick han hem och jag hämtade S. Duktiga P gjorde pannkakssmet på mina instruktioner, så när jag kom hem var det bara att börja steka, Han försökte lite han med, men det gick sådär. Det kommer väl.
Snart ska jag iväg på fotbollsföräldramöte.

Det är mycket nu...

6 kommentarer:

Jenny sa...

Vad duktig han är! Jag längtar tills mina lagar maten åt mig ;) Men då längtar man väl tillbaka till när de var små...
Kram!

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har!

Ingegerd sa...

Jag älskar hälsomässor! Har varit på flera stycken!
Kram!

Dammråttan sa...

Mamma, jag tänkte faktiskt mycket på dig där, det var väldigt mycket som passade dig där.

kram!

Brittabloggar:
Tack!

Mary sa...

Oj, så många laggar samtidigt! Själv har jag gräddat 217 plättar idag i en lagg, tog sin tid men är min stund av meditation:)

Mary sa...

Oj, så många laggar samtidigt! Själv har jag stekt 217 plättar med en lagg, tog sin tid men är min stund av meditation:)