Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 13 november 2010

Seglördag och fikabesök.

A-a och S klädde ut sig - ni får min mobilbild i väntan på fina bilder från svåger J:s kamera (hint,hint)


Lördagen startade såååå segt. R är superförkyld och jag har var bara supertrött och hade ont i halsen. Barnen pysslade runt för sig själva med TV-spel och indianpärlor och vi segade i soffan med veckans inspelade TV-program.
Framåt dagen satte jag på mobilen och hade fått ett sms från svägerskan C, som undrade om vi ville komma över en sväng och kolla nya lägenheten. Först tänkte jag nej, att inte ska jag någonstans som är så hängig, men tänkte sen att varför inte? Det är nog det jag behöver. Och det var det!
Barnen lekte mest fint med varandra (när de inte drämde nåt i huvudet på den andra, eller pep för att de inte kunde ha samma sak, men det betyder ju bara att de känner varandra). Vi vuxna myste framför brasan och hade det bra.
När jag åkte hem blev jag hux flux av med två barn, som stannade kvar för att sova över. Mysigt att de vill och härligt att de fick. F sov också hos en kompis, så vi har bara S hemma och hon somnade av egen vilja för flera timmar sedan. Lite lugn och ro så där när man är rätt hängiga har faktiskt inte varit helt fel.
I morgon är det dags för hälsomässan med vänne C och tjejträff med tjejligan. Var nog tur jag passade på att ta det lugnt idag - eller skicklighet.

1 kommentar:

Jenny sa...

Lät som en skön dag trots allt! Och härligt att bara ha ett barn hemma på natten, det blir på nåt sätt så avkopplat :)
Kram!