Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 22 november 2010

Pesthärd

Tidig måndag, vilket innebär upp halv sex. jag brukar duscha och SEN väcka S. Idag vaknade hon själv, precis när jag var på väg in i duschen. Hon hade drömt. Hon berättade ingående om sin dröm, för att sen lägga sig i en liten hög på det varma badrumsgolvet medan jag duschade. Hon brukar såklart vara trött så där tidigt, men när hon väl vaknar till brukar hon skutta till dagis. Idag hade hon ont i magen och ville inte alls vakna till. Hon åt lite dåligt igår, så jag tänkte att det kunde vara därför och försökte få i henne något att äta. Det gick inte alls bra.
R kom upp och vi velade fram och tillbaka. Jag hade nycklarna till jobbet, eftersom jag skulle öppna och han hade en läkartid klockan tio. Slutade med att han var hemma till halv tio och jag gick till jobbet och tog hand om kontoret och lite plock, innan jag for hem igen och vabbade resten av dagen.
När jag kom hem hade S precis kräkts. Senare på dagen somnade hon och vaknade av att hon gjorde det igen. Ska inte gå in på detaljer, men jag är glad att jag har tvättmaskin hemma just nu - den går varm. På eftermiddagen var hon envis och skulle ha vatten och så var det igång igen, men nu verkar hon mycket piggare.
Hemma idag var även P och F. Inte pga magsjuka vad det verkar. F är förkyld och superhängig och P hade ont i huvudet och magen och har gått omkring helt blek, men det verkar bättre nu.

Nu håller jag bara tummarna för att det är över för hennes del, att ingen annan får och OM jag nu ska ha det, att det kommer fort, så att jag är frisk till på fredag, när vi ska åka.

1 kommentar:

Jenny sa...

Jag lider med dig!!! Håller tummarna att det vänder nu och att ni andra klarar er.
Kram!