Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 8 december 2009

En ledig dag

S visar sitt plåster

Jag måste passa på att säga att jag är frisk. Vi kan nog betecknas som friska allihop. Precis just nu är alla i stort sett friska. Man får som sagt passa på. T är snorig och vaknade med huvudvärk, har varit till skolan, men fick hoppa över fotbollsträningen (Igen, de tror väl att han tänker sluta). S småhostar lite och var rätt hängig på förmiddagen. Ville helst sitta på mig hela tiden. Bådar väl inte gott, men jag tar det när det kommer. Just NU är ingen sjuk. Vi ökade på risken lite att få en sjuklig S, men å andra sidan ökade vi chanserna att hon slipper den omtalade pandemin. Hon fick helt enkelt sin första vaccinspruta idag. Efter att hon blev så sjuk här sist och efter att ha pratat med hennes läkare kom vi fram till att vi ville ha henne vaccinerad trots allt. Sen har hon ju varit sjuk vid varje tillfälle sedan dess.
Klockan två öppnade vaccineringen på BVC, men vi gick hemifrån vid halv tolv och tog en liten mor-dotterdag på centrum. Åt pizza till lunch och tittade på julskyltningen. Hon fick även välja en grej på Glitter, som uppmuntran inför sprutan.

Vi kom först till vaccinationskön, men virrade in oss på BVC, där det såklart inte skulle vara (men inga skyltar). Lite förvirrat där ett tag, men till slut hamnade vi rätt och i stort sett först. Träffade kompisen L:s mamma, som jobbar som BVC-sköterska och pratade lite. Hon är så mysig (det var hon som delade ut nummerlappar). Sprutan gick jättebra. Precis när S sa "Jag vill inte", så stack sköterskan och det var över.
I kväll är maken på opera och huset är fullt av barn, men lugnt ändå. I morgon ska jag jobba. Det ska bli SÅ kul!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Skönt att hon fick sin spruta och att det gick bra.
Hoppas att du kommer iväg till jobbet imorgon.
Kram!

Orchid sa...

Klart man ska ha belöning när man är fyra år och har tagit flunsasprutan!
Måtte ni vara friska litet längre än precis JUST NU! Det kan väl vara litet till!
Kram på er!

Ulrica sa...

Det låter som en bra dag, om man bortser från sprutan ;) Pizza och julskyltning o allt :D Och nu blev jag så klart pizza sugen hihi ;)