Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 17 december 2009

Jag

Det här är jag. Lite blek och osminkad, men det bjuder jag på. Så här ser det ut när jag bloggar och surfar. Eller ja, inte alltid då. Ofta sitter jag inne soffan. Det är ju så otroligt bekvämt med en mini-laptop och trådlöst nätverk, för man kan sitta i princip överallt. När man är sjuk kan man till och med ligga i sängen. Det går såklart bra annars med, om man vill det.
Lite då och då händer det naturligtvis att jag sitter med ett glas rött, som här, men inte heller det är ju riktigt standard, om nån nu var orolig för det. (Framförallt är bilden inte tagen precis just nu - rött vin till frukost, nä tack).
Ville egentligen bara visa en bild på mig själv. Litegrann säga att här är jag och det är min blogg, egentligen, även om det blir mycket barn ibland. De gör sig ju dock mycket bättre än jag på bild, så det här lär inte bli någon vana.

5 kommentarer:

Orchid sa...

Jag sitter också vid köksbordet (som du på bilden). Nu funkar det trådlösa igen, jag har flyttat fram modem och router så dom står litet mer öppet. Jag är glad att slippa mitt datahörn! Ibland sitter jag faktiskt också i soffan och surfar!
Kram på dig!

Jenny sa...

Jag tycker det var en fin bild! Om du hade sett mig så skulle du inte kalla dig själv blek ;)
Kram!

Anonym sa...

snygging! Dejt ikväll? Walther på tv och en Irish Coffe i näven...puss!

Sanna sa...

Snygging!

En häxa på Vift sa...

laptop är jättepraktiskt. :)