Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 1 december 2009

Mardrömmar


Så här snälla spöken var det inte hemma hos oss enligt S
Bilden lånad från
Slottsträdgården

Det är det som håller mina barn vakna om nätterna. Två av dem - i natt igen. Inte lätt att bli frisk i den omgivningen måste jag få gnälla. Först kom S. Ville inte alls sova inne hos oss, för där var mörkt, men jag får så ont i ryggen i hennes säng, så jag insisterade. Sen kom P, han fick ligga skavfötters med oss. Fyra personer i en 160-säng. S somnade aldrig om. Till slut gick vi och lade oss i hennes säng, hon och jag och hon somnade om efter ett tag och sover fortfarande. Det gör naturligtvis inte jag, även om jag sov ett tag där med. Det är fördelen med att vara så trött, jag har somnat om och sovit, om än fläckvis.
P skulle få gå till skolan i dag, men efter frukost och på väg in i ytterkläderna måste han rusa på toaletten. Totalkaos i magen. Han fick stanna hemma. Sån kan man ju inte bli släppt till skolan. Han var lite tveksam innan, så det var väl kanske bra.
Så nu sitter jag här, med två barn hemma. Mår väl aningens lite bättre idag jag med, men jobbfrisk? Näe, inte mycket.

Dagens glädjeämne är att det är första december och dags för årets första lucka.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jobbigt när de inte sover. Jag funderar på om det är fullmåne eller nåt för de sista nätterna har både S och F sovit som krattor. De far runt, sparkas, slåss och kan inte somna om. Jag skäms nästan men jag längtar lite tills imorgon kväll...
Hoppas att ni får en lugn dag iaf. Och att du blir piggare.
Kram!

Orchid sa...

Nu är det väl på tiden att ni blir friska igen! Ni har ju varit krassliga ganska länge nu!
Hoppas det vänder snarast!
Kram!