Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT SLUT!

Trädet utanför Konsum, i morse när jag gick till jobbet.

Så sa en dam till mig i dag. En rätt bra blandning tycker jag. Själv vet jag aldrig riktigt när man ska säga de olika. Vid tolvslaget är det ju rätt självklart med just "gott nytt år", men annars? God fortsättning? Gott slut, gott nytt. Som tur var brukar det räcka med "Tack detsamma" i mitt jobb ;)
Det har varit ett relativt gott slut på det här året. Vi har jobbat av bara den på jobbet, men lyckats hålla relativt hög nivå på humöret. Några svackor vid hög belastning, men som sagt så här i efterhand, när man summerar, känns det ändå rätt bra. Avslutade det hela bra. I går tog vi en efter jobbet-öl (flera för vissa, men jag är gammal och har småbarn, så det orkade inte jag med). R var också med. Tror han behövde lite vuxet sällskap, efter att ha varit med bara barnen i flera dagar.

I dag, efter jobbet samlades vi för att äta lite gott och prova lite bubbel, samt skåla för väl utfört arbete och ett gott nytt år.
Kom hem till matlagning i full gång. Min man hade komponerat en fantastisk nyårsmiddag, med palsternackssoppa till förrätt och kyckling på en bädd av rotsaker till huvudrätt. Det luktar fortfarande fantastiskt här hemma. I övrigt en lugn hemmakväll. Killarna tittar på film, S har redan somnat och vi har tittat på "Morden i Midsomer" som vi spelade in i går kväll.
Strax ska vi ta efterrätten. Blir glass. Ungarna har valt olika smaker på SIA-glass. Tydligen väldigt spännande.
Medan jag var på jobbet var förresten familjen i pulkabacken. Finns bilder i makens blogg.
Nu säger jag på ett ställe, där jag vet att det passar "GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR"

3 kommentarer:

Orchid sa...

Gott nytt slut till er också!
Kram!

En häxa på Vift sa...

Gott nytt år till dig också

Jenny sa...

Gott nytt år och hoppas att ni får ett härligt år!
Det låter som ni klarade jobbet bra trots mycket att göra.
Hoppas att ni får en lugn och skön nyårsdag.
Kram!