Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 11 december 2009

Irl

S äter pizza i faster L:s soffa

Inte hinner man sitta vid datorn när livet ÄNTLIGEN rasar igång igen. Ändå slutade jag halv två i onsdags och började 11:20 igår, men att hämta på dagis och storhandla (onsdag) och fixa julklappar (igår) tar längre tid än man tror.
Det har varit fantastiskt kul att komma tillbaka till jobbet. Är ju roligaste tiden på året dessutom.
Kvällen idag: Slutade "tidigt". I Systembolagsvärlden en fredag är det 18:00. Man får uppskatta det lilla. I dag är jag lite av en gräsänka, då R skjutsade in F till Hovet. Han har med sig en kompis och R:s kompis Å, så han är inte helt själv. Eftersom det verkligen inte är varken min, eller R:s musik gav vi det i födelsedagspresent till Å, som gärna följde med. Rapporterna från kvällen hittills har varit FANTASTISKT! Låter ju bra. R själv är på ennågot kortare konsert på Strand, vilken tydligen sänds i P3 just nu (har inte koll på VAD).

S blev hämtad av "fatte L" på dagis. Något hon önskat hett och innerligt ett tag nu. Faster hade dock fått för sig att testa sina hårfixarmojänger på sin sin brorsdotter. S hade suttit så lyckligt stilla, tills hon fick se sig själv i spegeln och såg ut så här:

"Jag vill ha tillbaka mitt LILLA hår"

Jag undrar om fatte L är lika efterlängtad som dagishämtare i fortsättningen ;) I på jobbet tyckte jag var hemsk som skrattade åt min förtvivlade dotter, men jag kunde bara inte låta bli (och hon var ju inte där jag var, så hon led ju ingen skada).
P&T fick klara sig själv, vilket de löste genom att sprida ut sig hos kompisar så att jag fick ringa kommunen runt för att få tag på dem (fast utanför dörren hemma, låg sedan en lapp med tydliga anvisningar, så jag har inte skällt på dem).

Jag köpte med mig sushi och pizza och mötte alla barnen hemma hos L. Efter mat och lite samkväm gick vi hem för att titta på Idolfinalen. S somnade i T:s rum till Musse Pigg:

Om jag verkar lite ofokuserad och ostrukturerad i mitt bloggande i dag, så tittar jag som sagt på Idol (eller just nu Cirkus Möller - vilket j-a dravel),konverserar mina mellanbarn, samt dricker en fantastiskt god veteöl, som jag fick av stor-S i födelsedagspresent (stor-S, som förövrigt klarat av första terminen i London med godkänt (eller mer, vad vet jag vad de har för betygssystem) och kommer hem i morgon. På måndag träffas vi på jobbet. Bror J kommer om en vecka).
Jaha, nu har barnen somnat i soffan, undrar om de märker ifall jag byter kanal.
(Jag gick ut i köket och satte på p3 istället - vill ju veta vad maken njuter av).

Önskar alla en bra helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hon blev faktiskt himla fin efter att jag kammade till henne lite :-))
lilla trollungen

Faster L

Orchid sa...

Håller nog med om att hon är finare i sitt lilla hår! Man ska inte krångla till det på en naturlig skönhet!
Kram!

Jenny sa...

Härligt att du mår bättre och orkar! Du har helt rätt i att man inte ska sitta vid datorn då. (fast jag gillar ju dina kommentarer ;) )
S såg ju verkligen bedrövad ut över håret, hoppas det gick över fort. Det är kul hur allting kan bli så himla fel i deras värld ibland.
Kram och ha en skön helg!