Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 30 november 2009

Något bättre

Matsalsbordet fungerar som pysselbord just nu.

Efter en mardrömsnatt, då S och P bytte av varandra med att inte kunna sova, trodde jag att jag skulle må uselt, men mår faktiskt på nåt sätt lite bättre. Visst, jag är trött och blir matt bara av att tänka på att göra något fysiskt, men ändå bättre. Har till och med pysslat lite. Fast det kan jag ju inte visa. Ska ju liksom skickas nånstans så det vill jag ju inte avslöja här vad det blir.

Jag satte upp slingan på balkongen. Jag och R köpte den för ett tag sedan. Tänkte det skulle bli så där stiligt som grannarna längst ner har, med en vit slinga innanför balkongens frostade glas. Men inte kan man lyckas med sånt heller. Trots utsidan på paketet så innehöll den en färgad slinga - som blinkar. Barnen är i alla fall helt saliga och står där och tittar i kylan. Lättroade barn man har. Den långsamma blinkningen jag hade valt gick inte alls hem. SNABBT ska det vara. Vi får väl se hur länge grannarna står ut ;)
Nu kom F hem. Han var inte lika imponerande av den blinkande balkongen, som man tydligen ser på LÅÅÅÅÅNGT håll. T och P vill ha med honom att stå och titta på de fina ljusen, men han bara suckar åt dem ;)

Lättroade barn

6 kommentarer:

Orchid sa...

Jag vill också ha en blinkande slinga. Den jag fick av er tidigare funkade ungefär en månad. Fast den ska helst vara enfärgad och röd för min del!
Kram till er alla!

Anonym sa...

Las Vegas på balkongen och Birka Paradise på toan....fniss...:)

Dammråttan sa...

Den ska helst vara vit och oblinkande för min del ;)

Den här köpte vi på Bauhaus, får se hur länge den håller. Slingorna de visade precis brevid var vita och det är en vit på bilden på kartongen. Såg inte ens att de hade färgade där. Nåja, barnen är ju nöjda och nu har jag satt på långsam...

Jenny sa...

Skönt att du mår lite bättre, hoppas att det hålleri sig!
Full sympati för den dåliga natten.
Kram!

En häxa på Vift sa...

haha, våra grannar körde en sån där snabb-blinkande slinga förra året och jag höll på att bli tokig. De bor mittemot så man hade ju det där blinkandet mitt för synfältet då man satt i soffan på kvällarna. Nå, jag tror det störde dem med för de sänkte blinkhastigheten själva efter några dagar.

Anonym sa...

Japp epilepsiframkallande 'är den!!!!!!!!!!


Faster L