Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 6 november 2009

Nu eeee de fredagsmyyys

Det är skönt att börja sent och morgonmysa framför Bolibompa.


Eller jag ska bara genom en fredagsrusch på Systembolaget först. Men jag känner mig peppad. Var ju ledig i går, även om dagen var rätt fullspäckad. Jag hann förresten med att klippa mig med. Ingen såg naturligtvis någonting, så jag var tvungen att påpeka det för maken i morse: "Jaha, men det där fick du väl typ gratis" var kommentaren. Han är en man, full av komplimanger, min älskade make ;) (Kanske ska understryka med att säga att jag inte klippte så mycket att det direkt syntes och att det var det han menade :D)
Önskar er alla en skön fredag. Tänk på mig när ni kommer hem till ert eget fredagsmys, då har jag ett antal timmar kvar till mitt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

MEN KÄRA SVÄGERSKA VI SOM BEHÖVER MASSOR AV MODELLER TILL NÄSTA HELG!!! ge dig "egentid" nästa helg, ska plinga C & K och höra om dom kan. Dagarna är fredag tom måndag med det är inte alla dagar...
kramar Faster L

Jenny sa...

Jag lovar att tänka på dig när jag kommer hem till mitt egna fredagsmys... Då kanske det iaf känns lite bättre ;)
Kram!

En häxa på Vift sa...

*S* ja, min make brukar inte märka nåt förrän efter typ tre veckor... "har du gjort nåt med håret?"

Öh,yes,dear, three weeks ago! Typ , så. Haha

Ullis med tre sa...

Här var fredagsmyset minus stora killar. Saknar dem men de börjar få egna liv (tjejer)tack och lov för sladdisen. Myset var kycklingvingar,räkor,pitabröd,hummus,aiolli,parmesanost,grönsaker och oliver.
Mumms

Mamman på väg sa...

Nu tror och hoppas jag att du myser. Den av dina produkter som landade på soffbordet här hemma ikväll var Sunrise Chardonnay, billigt, kravmärkt och gott!

Anonym sa...

Fredagsmus heter det om RB får bestämma, ha ha ha