Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 4 november 2009

Sprutföljder


Eftersom F är rätt ofta sjuk, så lät vi honom ta sprutan mot svinfluensan. Det har resulterat i att han nu ligger i feber. Inte helt oväntat iofs, eftersom det är en av biverkningarna. Det jobbiga är bara att det i morgon är dags för hans utvecklingssamtal och jag var så nöjd för att jag hade fått till det med tiden, utan behöva ta ledigt från jobbet. Dessutom var det så otroligt smidigt, så svägerskan K ska på samtal precis innan, så vi skulle vara barnvakt åt varandra. Vi får väl se hur det ser ut i morgon. Har vi tur så orkar F med samtalet i alla fall, men det kanske är för mycket att hoppas på.
I övrigt har jag jobbat i dag och det har varit roligt. Gnistan är tillbaka och det är kul att träffa både kunder och jobbarkompisar. Vi får väl se hur det känns när julen närmar sig och tempot ökar. Det är ju kul på ett sätt det med, men kan vara lite väl intensivt i bland.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Trist att han blev dålig av sprutan. För att muntra upp dig lite kan jag säga att jag kände mig helt okej ett dygn efter att jag tagit den. Fördelen är ju att man inte smittar nån :)
Skönt att det känns bra på jobbet!
Kram!

Orchid sa...

Stackars F!
Kram!

Ullis med tre sa...

Vaccinerade W i går. Var i stort sett själva på bvc. På sjukhuset här i j-berg var det trehundra före oss,så vi åkte hem. Hälsa F och ge honom en kram

En häxa på Vift sa...

min dotter blev sjuk av vaccinet också, sonen reagerade inte alls men tösen fick regelrätt influensa så för hennes del var det nog ett nedköp att vaccinera.
Hoppas sonen piggar på sig så han orkar med utvecklingssamtalet, annars är det ju tur att det går att boka om.

Anonym sa...

Stackars gubben, hoppas han blir frisk snart!!

Kram Faster L