Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 26 november 2009

Rapport från sjukstugan

S i full koncentration

Sitter och skrattar åt mig själv. Var så hängig i går att jag skrev att det var dags för mig att INTE känna mig dålig, fast det var precis tvärtom. Idag mådde jag faktiskt ännu sämre, när jag vaknade, men ipren och vila är inga dumma ingredienser i tillfrisknande. Ipren kan ju iofs vara lite lurande, men jag tar det så lugnt, så lugnt. Har gladare och lite piggare barn i dag, vilket ju också är rätt välgörande. De pulade för sig själva i flera timmar på förmiddagen och jag låg i soffan och bara slötittade på TV. P fick fri tillgång till playstationet, men berätta inte det för hans bröder, medan S lekte med sina gosedjur. Sen pysslade jag och S litegrann. Jag gjorde ett kort till svärmors present. Hon fyller år idag, men vi ska dit på söndag. S ville naturligtvis göra ett kort hon med (se bilderna).

Dagens utflykt gick till glasinsamlingen hundra meter bort. Vilka äventyr va? Fast det var faktiskt helt nog för både mig och barnen. Solen sken och det var skönt med lite luft. Sedan kom svägerskna K och hämtade en klänning, som hon skulle låna av mig och lite annat. Tänk att hon vill låna något av mig! Det är faktiskt smickrande, för jag tycker att hon har så himla bra smak.
Nu sitter kidsen och tittar på Pinocchio. Filmer, som skulle bli julklappar kom väl till pass, nu när det blev sjukdomstider. När man är sjuk får man se nästan hur mycket som helst på TV i det här huset.

Det färdiga kortet. S:et har hon fått lite hjälp med - hon blir helt galet frustrerad över att försöka få till S. Sen brukar hon skriva bokstäverna i vilken ordning som helst, men jag sa var de skulle vara. Dröjer nog inte länge tills hon kan skriva sitt namn helt själv.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Det där har jag också kört med filmer :) Nu är dessvärre inte S och F fullt så intresserade av film som E. Just nu sitter iaf alla tre och ser på "Monsters vs Aliens".
Hoppas att ni snart är bättre allihop!
Kram!

Anonym sa...

Krya på sig

Ullis med tre sa...

Krya på er . Hoppas vi snart kan träffas