Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 15 november 2009

Myskalas


P hade bjudit fem kompisar. Tre kom. En fick vi veta kommer hem från utlandssemester idag, så det kan man ju förstå, den andra vet vi inte vad det hände med. De som var här verkade i alla fall ha kul och det var så mysigt med bara fyra killar. R tog med S till IKEA för att träffa L och leka i lekrummet. Det ville tydligen inte S, men de lekte på lekstället vid fiket i stället. Skönt för P att ha kalas utan lillasyster för en gångs skull och skönt för stämningen att slippa en uppspelt fyraåring. T var och fick en för tidig födelsedagspresent av kompisen L - han var på Monster Jam i Globen. F är hos en kompis sedan igår.

Jag hade mysigt jag med måste jag erkänna. Killarna pratade och fnittrade och åt mat lääänge. Jag satt bara och lyssnade och njöt av att det var så trevligt. Det enda som lade sordi på stämningen var att P tydligen sagt till E (som inte går i klassen), att han skulle bjuda honom på sitt kalas, medan vi ju hade bestämt att T och P skulle ha något eget med honom, eftersom både T och P leker med honom och för att han inte känner P:s klasskompisar. Nu ringde han precis före kalaset och ville leka och hade blivit jätteledsen för att P hade kalas och han inte var bjuden.

P tänker prata med honom i morgon och jag hoppas att de reder ut det, för det är ju en av deras bästa kompisar.

De busade runt ett tag med svärd, men hann inte så mycket, för sedan var det ju fika och så skulle de leta godispåsar i ett nedsläckt rum. P vågade inte riktigt, så alla gick tillsammans. Någon satte på "Michael Jacksons spöke" på Youtube precis i början av kalaset och P blev JÄTTERÄDD! Vi som precis har jobbat bort rädslan från Scary Movie 4, som han råkade se en glimt av för två år sedan. Det var så skönt med de här killarna för ingen raljerade över att han blev rädd, eller ville skrämmas mer, eller så. De tog fram lite snälla klipp i stället och i mörkret fick han gå hand i hand med den största killen. Sitter här och är glad över att min son har så gulliga kompisar.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Vilket mysigt kalas! Jag tycker det är jättesvårt att veta hur många och vilka man ska bjuda.
Kram och ha en bra kväll!

Anonym sa...

härligt med myskalas i novembermörkret

Dammråttan sa...

Jo, det tycker jag med och man kan inte alltid bjuda alla. Det som var så tråkigt var ju att P hade sagt att han skulle bjuda honom på kalas och så ringde han idag och då var det kalas - som han inte var bjuden på. Hemskt tråkigt blev det i alla fall. Hoppas att de lyckas förklara för honom i morgon. Vi som tvärtom ville att det skulle bli extra för den här killen.

Orchid sa...

Hoppas det ordnar sig med kompisen!
Kram! Hoppas ni får en bra vecka!