Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 22 november 2009

Sköna söndag

Jag gillar verkligen söndagar. Söndagar hos oss är oftast inte inbokade. Vi hänger i soffan och tittar på repriser och inspelat, gör långfrukost och lagar god mat. En god tradition, värd att hålla på. Idag är inget undantag.
I går var det lördag. Då jobbade jag. Det var helt okej. Framförallt för att underbaraste vännen C jobbade.
På kvällen var jag och R på 40-årsfest i Åkersberga. MYCKET trevligt och god mat. Roligt att komma iväg på någonting, vi två och så var det ju med nästan alla mina livbojar så det kunde ju inte bli annat än bra. Faster L var barnvakt, men gick hem när de yngre barnen sov (hon bor ju tvärs över gatan.) Vid halv ett tog min energi slut, trots att det var så otroligt trevligt och vi åkte hem. I dag tar vi det alltså bara lugnt. De två yngre pular med sitt och de stora killarna gick hem till kompisen F, som sov här i natt.
Det enda som inte är så kul är att S fortfarande hostar massor. P och T hostar också, men inte på det viset i alla fall. Antagligen måste hon vara hemma i morgon.

P ska snart på ett kalas, så man får väl släpa sig ur soffhörnet en stund.
Önskar er alla en skön söndag!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken härlig dag ni har! Jag vill också sitta hemma i soffan och ta det lugnt.
Hoppas hostan ger sig snart.
Kram!

Ulrica sa...

Ni verkar ha helt perfekta söndagar :) Hoppas hostan snart ger med sig också :)

En häxa på Vift sa...

Åh, ni får verkligen Söndagar att låta härliga! Önskar jag hade så mycket ro i kroppen att jag kunde ha en dag i veckan att bara vara.