Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 9 november 2009

Nattrapport

En bild från häromdagen på S o PStrax före sänggång fick S feber igen, för tredje kvällen i rad. Hostan började också ungefär i samma stund, men efter medicinering somnade hon snabbt i alla fall. Hostade i sömnen hela kvällen och satte sig upp några gånger, så vi laddade för en jobbig natt. Men döm om min förvåning då hon har sovit som en stock hela natten och gör det fortfarande! Jag var tvungen att gå in och kolla att hon såg ut att må bra och det gjorde hon.
Vågar man hoppas på att det har vänt?

4 kommentarer:

Jenny sa...

Så skönt! Får hon astmamediciner? Här kan vi inte minska på pulmicorten öht för då kommer hostan tillbaka.
Hoppas att det vänt!
Kram!

Dammråttan sa...

Hon får airomir och pulmicort. Vi har varit lite dåliga på att köra pulmicort i år, eftersom hon inte varit sjuk. Får nog köra det från nu. Tydligen går det feber och hosta på dagis. Denna var HEMSK. Hon hostade ju så att hon kräktes häromdagen och har varit på väg flera gånger. Riktig sån skällhosta. Längesedan hon var SÅ dålig, hon har ju blivit väldigt mycket bättre från förkylningsastman det senaste året (allt är ju realtivt, men om man jämför med åren innan)
Kram

Miss Mess sa...

Skönt! :0) *Hoppas, hoppas, hoppas*

Orchid sa...

Att S fick sova ordentligt hjälper säkert i längden att bli bättre. Ni får väl ta det med ro hemma tills hon blir riktigt bra!
Kram på er!