Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 19 januari 2010

LUFT!


Det är tur att man har kvar vagnen, även om den nästan aldrig används nuförtiden.
Min lilla trasa och jag, har haft en ganska mysig dag ändå. Vi tog ett långt skönt bad, då hon levde upp litegrann och bjöd på pizza och glass med grädde, byggde skumhus till plastdjuren och babblade på. Efter det försökte jag mig på lite lunch, vilket inte riktigt gick hem. Äta är inte riktigt hennes grej fortfarande. Efter det satte jag henne i vagnen och tog en promenad. Otroligt skönt att komma ut och få lite luft. Det var väldigt moddigt på trottoarerna, så jag kunde inte riktigt gå där jag ville, men å andra sidan var det ju jobbigare att gå där jag gick. Vi tog rundan runt skolan och fick med oss P hem. T hade inte slutat än. Vi hade gått förbi en pizzeria på vägen och S kände sig sugen på pizza. Alltså köpte vi pizza på vägen hem. Litegrann petade hon allt i sig i alla fall. Framförallt pizzasallad, som hon älskar. Resten var inte hennes bröder sena att klämma i sig.
Sen kom kompisen R förbi, med mamma C och lämnade ett paket. Ett armband och ett halsband, som han hade gjort själv. Hon blev så otroligt glad och har gått omkring med dem här hemma på eftermiddagen.
Till middag blev det bara toast, för jag har gjort en jättestor fruktsallad, som vi ska äta snart.Så här tillbringade vi första delen av dagen

2 kommentarer:

Jenny sa...

Mysig dag! Moddiga trottoarer har jag också råkat ut för. Tycker det är mycket bättre när det är kallt så att snön håller sig packad och vit och fin.
Håller tummarna att hon är piggare imorgon!
Kram!

Orchid sa...

Frisk luft är aldrig fel! Bara man är rätt klädd! Man får en känsla av frihet och kan andas djupare!
Kram på er!