Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 21 januari 2010

Punkter

S & P fick fint i sitt fönster. Vi har bestämt att vi ska ta resten i morgon, S och jag.

På vardagsrumsbordet (fatet och stjärnorna hade jag redan).

Ett par veckors sjukdomar har gjort under med det här hemmet. Det har gått under helt enkelt. Inte en ostökig fläck, skulle man kunna säga. För att bättra på statusen lite har vi dessutom torkande textilier överallt, lakan, kuddöverdrag och fleecefiltar över alla dörrar och stolar. Mysfaktorn är hög - eller inte. I dag stod valet mellan att vara hemma och försöka bringa ordning i kaos, med en understimulerad fyraåring runt fötterna, eller att ge sig ut och hitta på någonting. Hon ska ju vara smittfri flera gånger om, så det kändes inte som någon anledning att hålla sig hemma. Alltså for vi ut på lite äventyr, för att pröva vingarna, så att säga.
R hämtade upp oss på sin lunch, så att vi fick bilen. Det blev lunch på IKEA och en tur på Plantagen. Det var faktiskt S, som ville dit. Hennes största dröm just nu är ett eget litet hus och ville därför upprepa upplevelsen från tidigare. Jag fikade lite och lyckades även shoppa lite, från utförsäljningshyllan och annat (vem var det som påstod att shopping inte är bra för själen - fel fel fel, jag mår mycket bättre nu,).

Sen blev det lite punkter här hemma. Allt för min egen uppmuntran. Jag hoppas litegrann på att det ska leda till att jag vill göra något lite mer grundläggande i morgon. Vi får väl se vad det leder till. Om inte annat kan jag sitta i soffan och njuta av min punkt.

6 kommentarer:

Orchid sa...

Vilken tur att du har dina punkter att titta på! Litet skönt för själen!
Kram!

Miss Mess sa...

Älskar krukorna! :0)

Bill sa...

Pontus vill mata sin köttätande växt med bacon! :)

Dammråttan sa...

Mamma: Ja, punkter kan verkligen vara bra för själen!Jobar på att de ska bli lite större idag.

C: Jag med. Såg dem i fiket på Plantagen och var ju tvungen att höra om de såldes där.

R: Han får väl pröva. Ont om flugor så här års. Han kunde inte gå, utan att vattna den i morse. Är väl risk att den blir FÖR blöt i stället.

Jenny sa...

Jag tycker att du har en supersmart filosofi, önskar jag kunde göra lite mer likadant.
Hoppas att ni haft en bra dag idag med.
Kram!

Sanna sa...

Shopping ÄR bra för själen, det har jag konstaterat flera ggr om. Tror bestämt att jag borde ta en vända på stan i helgen...

Skönt att ni börjat friskna till!