Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 5 januari 2010

Sömntutefamiljen

Jag tror att det långa härliga jullovet börjar sätta sina spår. Familjen har vänt på dygnet. Eller i alla fall förskjutit det något. Klockan är nio och jag är den enda som är vaken. Har inte lyckats skjuta på det lika mycket som de andra. Jag har ju inte haft lika lång tid på mig heller. Maken hade satt klockan, men sen gick han tydligen tillbaka till sängen. Lägenheten är iskall. Vi måste ta itu med det. Något är inte som det ska med våra element. En del är kokheta och andra iskalla och det går inte att ställa in dem åt något håll (det ska gå, men de är gamla och reglagen sitter fast).
I dag är det sagt att det ska bli en strålande dag och vi hade tänkt oss ut i pulkabacken. Just nu ser det mest mulet ut, men man kan ju såklart åka pulka i alla fall, även om det inte är riktigt lika mysigt

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jag skulle föreslå nya termostater på radiatorerna :) Vet inte men jag tror att det brukar ingå i fastigheten men annars är det värt att köpa alla gånger.
Det är ju tur att ni har några dagar på er att vända tillbaka dygnet nu igen, eller börjar skolan redan på torsdag hos er?
Kram!

Orchid sa...

Det är lätt att vrida på dygnet när barnen är lediga! Kanske för att få litet av en sovmorgon själv! Ibland känns det som om det behövs!
Här är elementen kalla även om det är -30 grader ute! Det påstås att "värmen sitter i väggarna"!
Kram på er!

Dammråttan sa...

Skolan börjar i morgon torsdag, men inte förrän klockan nio och S är ledig till på måndag, så det känna som att vi har lite tid på oss.