Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 17 augusti 2010

Dubbeldate

Underbara ungar

Efter den där måndagen, när man väcker S klockan 6 och jobbar till halv sju på kvällen är det väldigt skönt med den lediga tisdagen. Ännu skönare när den där måndagen var höstens första och semestertidsuppfattningen fortfarande sitter i kroppen, men inte i den motsvarande verkligheten.
S fick sova så länge hon ville, vilket var ungefär halv nio. Själv blev jag väckt av P långt tidigare, för att han ville sova om han fick gå upp (!)
Skolan börjar inte förrän på torsdag, men P har börjat på fritids och var helt salig över att det börjat två nya killar i klassen och tydligen en av dem som verkade extra snäll, så han ville inte ens vara hemma idag, fast han fick om han ville.
Vi andra tog en lugn förmiddag. Själv blev jag kontaktad av barndomsvännen C på facebook och hade helt plötsligt en lunchdate i centrum. Fick med mig alla barn som var hemma och hade en fantastiskt trevlig lunch och efter det gick vi hem till oss och drack kaffe. Han hade ju inte sett vår nya lägenhet och det kändes alldeles för snart att skiljas åt.
Till slut blev det i alla fall dags för det, men vi följde honom till tåget, eftersom vi i alla fall skulle åt samma håll.
Vi hade nämligen ännu en date denna fantastiska dag. En date med R&R. Jag hade frågat om jag kunde få testa att hämta dem på dagis. Mamma C skulle sluta ungefär samtidigt, så hade det inte fungerat hade vi haft back-up. Nu gick det tvärtom alldeles fantastiskt bra att hämta. Så otroligt mysigt med dem alla tre hoppandes skuttandes och sjungandes hela vägen hem. Underbara lill-R i släptåg på de andra med krumma vingliga ben och ett oändligt bubbel.


Vi skulle köpa plåster, men det blev glass och sen lek i parken, tills det började spöregna.

Min lilla flower-powergirl - valde kläder själv efter badet.


P - nysnaggad

3 kommentarer:

Mary sa...

Hej
Önskar lycka till med vardagen. Själv gillar jag också vardagen, på något sätt är det skönt när allt är som det brukar. Fast måste ju tillstyrka att semester och nöjen inte är fel heller:)
Både du och din man har bloggat och visat bilder på ölkokta fläskottletter, snälla kan ni inte dela med er av receptet? Älskar att prova att laga nya saker och det här verkar verkligen vara en rätt värd att provlaga!
MVH
Mary

Dammråttan sa...

Hej Mary, vad kul med en kommentar! Självklart lägger jag in ett inlägg med "recept" på de ölkokta kotletterna.

Jenny sa...

Glass är nog minst lika bra som plåster :)
Kul att det gick bra att hämta på dagis, det brukar bli enklare med fler nästan.
Kram!