Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 30 augusti 2010

Ett trevligt inslag i min annars tråkiga sjukdag.


Om man vill ha utsikt över området, bor vi garanterat i rätt lägenhet. Man ser verkligen ALLT. Är man av det "intresserade" slaget, kan man ha koll på i stort sett alla. Nu är jag inte så värst nyfiken av mig och tycker mest att det känns lite jobbigt med just den biten. MEN en bra sak är det med att ha sån översyn; man kan titta på barnen när de går till skolan, eller som idag, titta på dem när de går förbi vid någon aktivitet. Dagens ljusglimt blev alltså att se S gå hem från sin första gymnastiklektion med 5-årsgruppen. Hon blev så glad när hon såg mig i fönstret, hoppade ur ledet , ropade "MIN MAMMA" och slängde slängpussar. Där stod jag med svällande mammahjärta och kastade tillbaka. Ibland är som sagt utsikten finare än annars:

S vid frökens hand, längst bak, eller längst till höger i bild. Med grön jacka och rosa palestinasjal och ryggsäcken lite halvvägs.

I övrigt har jag bara vilat hela dagen. F är också sjuk, så vi har hängt i soffan och tittat på dåliga serier blandar med några dåliga filmer. Ganska mysigt, men inte så där alldeles jättekul ändå. Frisk vill jag bli. Man behöver kanske en sjukpaus ibland, men måste mina alltid bli så utdragna?

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hoppas att du snart är piggare igen!
Mysigt att se barnen sådär :)
Kram!

Jennie sa...

Nämen vilken gullunge! Förstår att det värmde i mammahjärtat :)