Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 15 augusti 2010

Trevligt besök

Fina vännen A, som hade den goda smaken att matcha den rosa balkongen. Börjar dock inse att den rosa balkongen har tappat stinget och blivit solblekt.

Vi hade sedan någon vecka bestämt att vi skulle träffa våra före detta grannar och goda vänner A&A. Vi träffas alldeles för sällan, tycker jag. Man kan tycka att Viksjö inte är så långt borta, men det är svårt nog att få till det ändå ibland, med barn och vuxna som blir sjuka/har aktiviteter och annat. Den här gången fick A&A avlastning hemma och vi fick äran att ha dem på besök (det blir oftast att vi träffas hos dem annars). Så otroligt mysigt att ha dem här!
Vi åt R:s goda fläskkotletter (ölkokta såklart), drack gott vin och pratade, pratade, pratade och njöt av den fantastiskt fina kvällen, på balkongen.
Pappa A tog cykeln hem till avlastningen, medan mamma A satt kvar en stund till och fick skjuts hem av R (som ju går på starka piller för sitt knä och inte drack något vin).

S skulle som vanligt visa ALLT för gästerna.

"Se lite kärvänliga ut...."

1 kommentar:

Jenny sa...

Ibland undrar man varför det är så svårt att få till att träffa folk fast de bor nära. Så säger man att det här ska vi göra oftare men sen blir det likadant igen.
Kram!