Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 15 augusti 2010

Spindelmannen och fjärilsflickan

"Jag kommer Spindelmannen, vi måste mata våra hundar i den hemliga trädkojan" - En i spindelmandräkt och en med älvlika rosa vingar, möttes i parken och kombinerade fantasifulla lekar.


Ibland är det lite kul det där hur vänskapsband knyts. Ungefär ett år innan vi flyttade från vår förra lägenhet fick vi nya grannar i lägenheten ovanpå. De hade en liten flicka, född samma år som S, men mer än ett halvår före S. De fann aldrig varandra -då.
I våras när det var dags för 5-årsinformation , sa en ur personalen (apropå att de ska dela upp i grupper de är ju 27 barn), att S ju lekte mycket med en som inte gått på samma avdelning som henne tidigare, men de har träffats, när grupperna slogs ihop på kvällarna - och tänka sig, det var flickan från vår förra trapp.
Nu har de träffats ett par gånger i parken och de känner igen varandra från dagis och leker verkligen jättebra ihop.
I morgon börjar alltså S på dagis efter uppehållet och nu på samma avdelning som denna flicka och flera andra vänner från gården. Det känns lite jobbigt att gruppen är så stor, men S tror jag kommer att stormtrivas - som hon har längtat!


1 kommentar:

Jenny sa...

Jag tycker också att det känns lite jobbigt när grupperna är väldigt stora men man får ju hoppas att de iaf anpassar personalstyrkan efter det också.
Kram!