Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 31 oktober 2010

Halloween



Jag måste erkänna min kluvenhet till att barnen får gå runt och köra "Bus, eller godis", men nu hade i alla fall P bestämt med sin kompis och han i sin tur hade dragit ihop ett helt gäng och plötsligt stod kompisens föräldrar där och tyckte att då kunde de ju lika gärna köra ett improviserat halloween-party. S blev medbjuden och klädde kaxigt ut sig och jag gick dit med dem. Där var det ju JÄTTELÄSKIGT med utklädda, speedade monsterkompisar. Tyckte S alltså och hängde mig i de kjolar jag inte hade. Tryckte ut med väggarna och under en bänk. Kompisens lillasyster var dock gullig och tog sig ann den något yngre S och när det väl var dags att gå ut och busa, fick jag till och med gå hem en sväng. Mamman följde dock med, ska tilläggas.

Två av barnen var så otroligt fint sminkade och jag fick några kul kort på alla barn, men eftersom jag inte frågat om lov, är det bäst att jag bara visar mina egna:



Efter allt detta somnade S nästan innan huvudet låg på kudden. Inte nog med att hon vaknade tidigt i morse, klockan var ju egentligen nio på kvällen, enligt hennes inre klocka.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Kul med en spontan fest :) Min S hade nog inte vågat vara med alls.
Kram!

Ingegerd/Orchid sa...

Puh så jobbigt med spontant skräckparty! Inte underligt hon somnade på stört!
Kram!