Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 25 juni 2009

En annan sida av semestern

Man får kanske lätt för sig att vår semester består av enbart lata soldagar. Men om man tror det, så bedrar man sig. En huvuddel består av röj och packning och en massa svett. Det är ju inte riktigt lika kul att visa i bloggen, men eftersom det är en stor del av min verklighet just nu, så delar jag med mig litegrann i alla fall. I går åkte en full Sharan till tippen med en gammal soffa och diverse annat bråte. En ny säck är redan fylld, redo för nästa tripp.

Sen består semestern till en liten del av vår morgonpromenad. Mycket trevlig vana, som R drog igång redan första dagen. Man kommer igång mycket bättre med en liten promenad på morgonen. Första dagen var vi uppe före åtta. Alla barnen sov och vi fick gå i lugn och ro. Sen har det blivit senare och senare och när T fick höra om våra morgonpromenader, så skulle ju han med i morse. P vaknade också - och skulle med. Inte riktigt lika avslappnat och fridfullt som vanligt, men mysigt det med så klart.
Nu ska vi packa storkillarnas rum och lite senare köra T och P till 4H-lägret. I dag är det övernattning. Spännande! Men vi har sagt att vi hämtar direkt om P blir rädd. Han är ju inte direkt inne i sin lugnaste, mest lättsomnade period. Håll tummarna för att han klarar det, han skulle växa så av en sån sak.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Trist att behöva packa när det är så fint väder. Men vad härligt det blir sen när flytten är avklarad.
Håller tummarna att han klarar övernattningen!
Kram!

Orchid sa...

Säg till P att jag ska tänka på honom hela natten! Kanske hjälper det till litet grann!
Kram till lille P från mormor!