Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 26 juni 2009

JAG KLARADE DET!


Här ser ni en stolt kille, som sovit på sin första lägerövernattningen. Peppad av oss och mail från Mormor åkte han iväg. Nu på morgonen undrade jag hur han hade lyckats somna. "Först jagade vi kalsongmannen (en ledare mammas anm), när vi kom in i huset tände de lampan för att berätta en del saker och då somnade jag, för jag tänkte att jag kan bara somna när det är ljust" Han är klok som en bok min lille tänkare :) Hemma möttes han av nyheten att hans stora idol MJ är död. Förnyad tankeverksamhet om döden, för den lille tänkaren och allt var helt plötsligt jättejobbigt. Men det är ju så det är. Folk föds och folk dör. Det är bara inte lätt att få grepp om det. Vändningarna är dock snabba och nu längtar han bara till klockan ett, när det är dags att åka till den sista omgången av 4H-lägret. Vilken tur att vi såg till att få in honom, trots att han egentligen är ett år för liten (fyller ju inte åtta förrän till hösten), för Å vad han har haft roligt.

6 kommentarer:

Orchid sa...

Strålande P!!! Jag visste att du skulle fixa det! Visst är det skönt att känna sig stolt och stor!
Kram till min goding!

Jenny sa...

Vilken duktig kille! Skönt att han klarade av det.
Hade hoppats att du hade fullt upp med flytten så att jag skulle vunnit matchen i "vetgirig" på wo. Så dålig som jag var idag ;)
Kram!

En häxa på Vift sa...

Alldeles jättebra ju! Stora killen. :)
Stoltheten riktigt lyser om honom. :)

Ulrica sa...

Vad duktig han är :)

Dammråttan sa...

Visst var han!

Jenny: Ja, jag blev väldigt förvånad, är nog första gången jag slår dig, men det var ju urknäppa frågor. Hade rätt på någon äggfråga vill jag minnas. Tur man varit bonde :)

Anonym sa...

It's hard to find well-informed people for this subject, however, you seem like you know what you're talking about!
Thanks

my homepage talent recruitment agency london