Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 3 maj 2011

Brålgott!

"Kom och kolla min pizza mamma, du MÅSTE smaka!" Dagens lunch: Storebrors överblivna tonfiskpizza från igår - med pizzasallad och torkad lök. Helt eget påhitt, från den unga damens sida. Hon var mer än nöjd. "Visst är det gott mamma? Jag tycker det är brålgott, minst femhundra gott, eller femtisexti gott. Finns det mamma?"
Vi har som ni förstår haft vår vanliga lediga tisdag. En tisdag, som överraskade med ett ymnigt snöfall, efter all sommarvärme. Precis som våren brukar. Ett fantastiskt väder när allt man önskar är att få sitta hemma och kura. Så det har vi gjort idag. Klarat av diverse sysslor och kurat i soffan.
På eftermiddagen hämtade vi P i skolan och åkte till fiollektionen i Barkarby. Inget lekande ute, till barnens besvikelse, men vi var ju med på lektionen och det tyckte S var kul. Fiolläraren är helt enkelt underbar. Jag gillar henne bara mer och mer. Vilket under av tålamod och vad man ser att hon gillar att umgås med barn. Strålade åt S:s tokigheter (för inte kunde S sitta still, när det spelades "hälig" musik) och drog fram en knallblå ukulele och spelade en trudelutt för den överlycklige S.

I bilen innan vi gick till fiollektionen. Så tråkigt väder att man inte ens ville stå ute för att få i sig en frukt.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Nej idag var det verkligen inte mysigt ute. Skönt att kunna ha en innedag då.

Kram!

Ingegerd sa...

Solen och värmen kommer snart igen!
Kram!