Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 13 maj 2011

Lite blandat från veckan:


Hittade lite bilder i mobilen. Hade väl tänkt använda dem, men inte kommit mig för. Det får bli en liten sammanfattning av veckan, så här på fredagskvällen. Ovan, en bild på en stolt S, som kommer från affären bärandes på en liter mjölk. Det är stort att vara 5 år och få i uppgift att handla alldeles själv. Det underlättar ju att avståndet till affären är väldigt litet. En guldtia skickar jag med och så blir det en "tuggummipeng" över. Det står en stor tuggummimaskin innanför dörren på butiken och jag kan till och med se henne stanna och vrida fram en färgglad kula.
På tisdagen var vi ju lediga och räknade alla våra inväxlade randiga enkronor. 300 kronor blev det denna gång, eller "tjugotio" högar med tio i varje. Här har S precis hällt dem i farbror B:s skattkista. Den är så tung numera att man snart inte kan lyfta den.

Här vinkar jag hejdå till S på dagisgården. Hon har valt kläder själv denna morgon. Strumporna har samma färg som tröjan, fast det ser man inte på bilden. Hon har känsla för det där, min dotter. Bredvid kikar en av bästiskompisarna A fram över hennes axel.

Det har varit en relativt lugn vecka, men jag har inte mått helt bra. Misstänker att det är pollen och värme i en elak kombination. Nu väntar i alla fall en ledig helg. Blir lite fotboll och så en stadsvandring under ledning av en underbar vän, som jag saknat något alldeles otroligt.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Stort att få gå och handla själv. Hoppas du får en härlig helg.

Kram!

Ingegerd sa...

Ja, våra minsta är inte så små längre! Nu går det undan!
trevlig helg!

Mary sa...

Duktigt av S att handla själv!
Eran skattkista med pengar fick mig att tänka på Pippi Långstrump:)

Dammråttan sa...

Visst är den fin! Men den är inte vår, utan står hemma hos föredetta grannar, ett pensionärspar :) Fast det var iofs jag som hittade den åt farbror B, som letat skattkista med ljus och lykta - den fanns i en barnaffär och de beträder han inte så ofta.