Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 7 maj 2011

En fin avslutning på en seg lördag:

Efter en seglördag på jobbet blev det en trevlig stund hos svägerskan K. Hennes man och min (mfl) var på fotboll.
Jag tog bilen dit med mina två yngsta. (T är på fotbollsläger hela helgen och F tog cykeln upp senare.) Jag och K satt i solen på altanen med crostini, goda röror och varsit glas rosévin, medan barnen lekte. När fotbollsfansen kom grillade vi. En helt underbar avrundning på denna i övrigt rätt trista lördag.

H vid grillen

R läser tidningen

S och V leker

Motljus. N och P hittar nya varianter av basket.

V har lärt sig hur man använder en vattenkpist - se upp!

Det är segt just nu. Pollenallergi och annat och trött mest hela tiden. Det avspeglar hur mycket och hur jag bloggar. Ledsen om jag är lite tråkig just nu.

3 kommentarer:

Mary sa...

Man kan inte vara på topp jämt!
Dessutom tycker jag det viktiga är att om man är trött att man passar på att leva inte fundra på hur man ska blogga om hur man lever (rörigt men du kanske fattar?).
Men måste säga att jag uppskattar att du bloggar om hur du lever, alltid roligt att titta vad er familj gjort. Ni verkar alltid så aktiva och utomhushurtiga.
Själv har jag mest suttit inne i det fina vädret nu i helgen. Mannen har tenta på måndag och jag har känt mig omotiverad att hitta på något ute själv. Virkat hjärtekatt och sytt leopardmössa till systerysters lilla tjej.

Dammråttan sa...

Näe, när jag inte är på topp så prioriterar jag helt enkelt inte bloggen, men ibland känner jag att det kan vara fint att förklara mig, eller nåt. Ibland händer det ju helt enkelt ingenting heller ;)
Tack för din komplimang!

Jenny sa...

Ibland är det upp och ibland ner. Man får se till att göra det man mår bra av bara.

Kram!