Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 23 maj 2011

Skolgårdsfest

P:s klass har tagit fram och säljer skoltröjor. P har en redan, men jag köpte en till S i dag med. Hon ska ju trots allt börja i höst och det är ju kul att stödja klassen.

Skolgårdsfesten är ett kommersiellt spektakel som ska genomlidas varje år. Hysteriska barn och trötta vuxna. Men jag vet inte om jag börjat vänja mig, eller om det var ovanligt lugnt, för idag hade jag riktigt trevligt. Kan ju också ha någonting att göra med att vi bara har ett barn i den skolan just nu och således bara ett pass på en aktivitet. Det passet var dessutom det sista, då vi skulle städa efter porslinskrossningen. Att man bara har stora barn numera gör ju också sitt till. Inte så mycket passande. P fick pengar och gick runt och gjorde sitt. S och jag gjorde en hel del tillsammans, men många av hennes dagiskompisar har ju syskon där, så hon hade fullt upp att hälsa på allt och alla och leka en hel del:
Sist vågade hon ju inte åka i snäckan, men det lossnade mot slut av kvällen. Först såg det dock ut så här (de andra barnen tyckte hon flyttade sig för sakta och puttade på - inte så pedagogiskt)


P i sin tröja
Vi gick femkamp tillsammans alla tre.

Hoppa hopprep är inte lätt. S var SÅ sur för att hon inte kunde, men så fick hon till ETT hopp och var helnöjd. Det behövs så lite.


Spika var nog roligast.

Städningen gick riktigt bra och städarnas barn är nog de lyckligaste, då de får plocka åt sig av överblivna priser. Så nu har vi utökat vårt förråd av små plastfigurer med fler än jag gav bort. Lite utbyte skulle man kunna säga. Nåja, de är ju kul att leka med ett tag i alla fall.
T är inne vid Universitetet och packar påsar till Vårruset, som jag dessutom ska gå med mina Livbojar i morgon och R är på Gröna Lund och lyssnar på musik. Själv försöker jag lite halvhjärtat få S att göra iordning sig för natten. Vi är ju lediga i morgon och de leker så fint ihop att det är svårt att vara för bestämd.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jag tror att det blir enklare med sånt där nu när barnen börjar bli lite äldre. Skönt att det gick bra iaf.

Kram!

Mary sa...

Oj, vad aktiviteter ni hunnit med!
Såg dock lite burr ut och bada:)
Ingen dålig vattennota ni fick ihop. Var det gott?
Min chef hade med kangenvatten till jobbet något man gör hemma från kranvattnet så att det blir lika hälsosamt som på dinosariernas tid, dock bubblar det inte. Fördelen som jag såg var att det inte smakade något typ kalk, klor eller järn som kranvatten kan göra men maskinen kostade 30 000kr!
Vatten ska tydligen vara dyrt.

Jennie sa...

Åh snäckan, nostalgi, vad härligt! :)