Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 2 maj 2010

Helt oplanerad helg

Alla S tröjor var på dagis, eller klädstrecket. Tittade lite i gömmorna och hittade P:s gamla lurv-tröja, som helt plötsligt satt som gjuten. Hon växer min yngsta.

Helgen startade helt utan planer. Eller det är klart. Om man inte räknar in att vi visste att T hade fotbollsträning såklart. Jag startade dock med storstädning av toaletterna. Hela hemmet är kaos, efter en veckas hårdkörning på jobbet, utan ork. Det kan jag stå ut med, men jag hatar äckliga toaletter. Efter frukost körde jag T till fotbollen. På vägen dit hämtade jag min handväska hos en jobbarkompis (ja, ja vi behöver inte grotta i det - jag var trött på fredagskvällen när jag gick hem). Under träningen handlade jag lite på ICA och se hem för soffan en stund. Efter träningen åkte jag med de tre yngre barnen till centrum för att byta ett par skor. Vi hann även med ett BR-besök, som trots att P inte var på ett av sina bättre humör, gick relativt smärtfritt och helt utan att vi köpte nåt (mitt ultimatum innan, för att vi ens skulle gå in där).
Hemma igen gjorde vi lunch. P:s kompis kom förbi och för att det inte bara skulle bli TV-spel, drog jag med mig dem och S ut i parken, trots att det inte var världens bästa väder. Jag frös efter ett tag och var på väg att ge upp, men då meddelade vännen C att hon och R var på väg, så jag gick in och drog på mig långkalsonger, en tröja till och mössa.
Det var massor med barn på gården och ungarna lekte bra och mammorna pratade nog ännu bättre.
Till slut frös C (själv var jag varm i mina extrakläder), P och kompisen gick hem till dem och jag passade på jag med. Hann sitta i soffan ungefär fem minuter, för T skulle till en kompis och sova där och jag tyckte jag skulle passa på att ta en promenad genom att följa honom dit. Hemma igen satt jag ungefär fem minuter till, innan jag och de två kvarvarande barnen gick för att köpa pizza. Det är ju lite längre bort numera, då vår lokalkrog har stängt på obestämt tid (och av obestämd anledning).
Som sagt, en helt oplanerad helg, men sannerligen inte en overksam dag.

4 kommentarer:

Orchid sa...

Nej, ibland får man dagarna att gå ändå, även om man inte planerat något!
Kram1

Anonym sa...

Herregud så du sliter...vars var min bror ???!!?

Kram säger Faster L

En häxa på Vift sa...

ja, de växer fort, för fort kan man tycka ibland.

Jenny sa...

Skönt att inte ha en massa planer jämt. Smart att ta på sig långkalsonger och mössa. Jag tycker att det är vår nu och stannar hellre inne, hur korkat är inte det?!?!
Kram!