Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 8 maj 2010

Kick-startHemma igen med en massa nya bra idéer och lärdomar, nya kontakter och ny energi. Två fantastiskt bra dagar på en fantastisk kursgård. Kan man annat än vara nöjd? Och trött. Att sitta i baren och prata till tolv, gör väl sitt till det med. I går var jag så trött att jag knappt visste var jag var. Övertrött till och med. Och magkatarrig. Massor av god mat och olika tillbehör på salladsbordet, med inlagda vitlöksklyftor och på kvällen i baren, goda ostar. Min mage klarar inte sånt, men det var värt det och nu känns det bättre.
I dag har jag jobbat. Helt okej, även om man gärna hade varit ledig, efter att ha sovit borta. S var lite ledsen i telefonen, för hon hade trott att jag skulle vara där när hon vaknade.
T är lill-värd på bästa fyran pingis den här helgen. "Hans" lag skull in och äta i stan i kväll. Han kunde få följa med om han tog sig dit själv (eller blev tagen dit av oss då) och det skulle kosta 110 kronor. Jag fick honom dock att förstå att det kunde vara bra att vara hemma och ta det lite lugnt. Han kör ju på i 180 den pojken och till slut kommer han att knäcka sig. Eller vad sägs om:
Måndag: Fotbollsträning och löpning
Onsdag: Match
Torsdag: Skansen med Friends-gänget
Fredag: Bästa Fyran hela dagen
Lördag:Bästa Fyran hela dagen
Söndag: Bästa fyran
Nästa helg är det fotbollsläger
Och så lite läxor och skola däremellan.

Men han har kul och det har ju varit i stort sett tvärtom hela vintern, då han bara hostat hela tiden.
I stället för middag i stan blev det alltså en lugn hemmakväll och hyrfilm. Det är otroligt spännande att hyra film med tre barn i olika åldrar, kan jag säga. Än mer med fyra, men tonåringen var inte hemma. Nu har de myskväll i T:s rum och föräldrarna njuter av lugnet i vardagsrummet, med en kopp kaffe och god choklad.

2 kommentarer:

Orchid sa...

Ja, det låter som om T verkligen har fullt upp! Skönt med hemmakväll!
Kram!

Jenny sa...

Härligt med bra kurser och att du hade trevligt!
Kram!