Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 30 maj 2010

Loppis och annat lördagsbestyrVi startade dagen med loppis i Viksjö, tillsammans T:s fotbollslag. Det småregnade lite då och då, men vi stod under tak. Jag tyckte det var ovanligt fräscha fina loppisgrejjer folk hade tagit med och så MASSOR med gott fikabröd. Jag hoppas de fick mycket sålt. Kändes som att det fanns chans för det i alla fall. Vi stod ju bara första passet och en hel del gick. Några killar gick runt med bricka och sålde bröd också.
Vi köpte faktiskt lite själva med. Några böcker och barnspel. Efter det åkte vi hem och fixade i ordning oss. R skulle till Solvalla och vi andra till min pappa i Åkersberga. Jag fick plötsligt märka av hur det är att leva med en tonåring, då det slutade med att alla vi andra stod färdiga i hallen och väntade EN HALVTIMME på att han skulle bli klar. Nåja, han var ju rätt snygg sen i alla fall. Trodde väl att han skulle slippa om han drog ut på det tillräckligt länge, men tji fick han.
Hade en trevlig stund hos Morfar, innan det var dags att åka hem och ladda för att åka in till stan. Trivselkväll med jobbet. Femkamp på Grönan. Jag hade fantastiskt trevligt och roligt, trots att jag precis innan satt i fåtöljen och undrade "Hur tusan ska jag orka".
I dag ska vi till R:s mamma på lunch, men i övrigt ingenting. Tur det, för jag är totalt slut.

Den här åkte inte jag, men väl två av mina jobbarkomisar. Vi andra stod tryggt på marken. Det ingick två åkbiljetter i femkampshäftet. En av dem använde vi till att åka radiobilar allihop. (Man kände sig en barnunge på nytt bakom ratten.) Den andra tänkte vi åka den gamla hederliga berg och dalbanan med, men när vi stod i kön, stängde Grönan, så det missade vi.

1 kommentar:

Jenny sa...

Visst är det ofta så att man är dötrött innan man ska iväg men när man väl lyckas masa sig iväg så blir det trevligt!
Jag vågar inte heller åka Insane och det stör mig som bara den, jag älskar ju berg-och dalbanor.
Ni verkar ha hunnit med sjukt mycket igår, trots väntan...
Kram!