Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 9 maj 2010

Sköna söndag

Idag blir det inte en massa bilder. Faktiskt bara en bild på T, från i december

Helgen är till ända. I dag har vi gjort i stort sett ingenting alls. Startade dagen med att se på filmen som barnen hyrde (som jag skrev om nedan kom jag på). Den var nästan två och en halv timme lång. Efter det segade vi som tusan med att klä på oss, men kom till slut utanför hemmet en liten stund och gick på loppis i ishallen. Sista dagen och sista timmen, så det var ju mest skräp kvar, men maken lyckades "fynda" några underliga glas och krus och jag köpte några nya vhs-filmer till barnen. De tröttnar ju på dem de har till slut.
När vi var klara där hurtade jag till gymmet en liten stund. Var ju en vecka sedan sist, med allt som kommit emellan och jag vill ju hålla min dumma nacke i schack.
På väg ut från simhallen mötte jag T, som precis var klar med sitt lill-värdande. Han var så glad och nöjd med sin helg och bubblade hela vägen hem, med handen i min. Kände mig så glad över min oförstörda elvaåring, som kunde gå där hand i hand med sin mamma, bara för att han inte ens tänker på att man kanske inte "ska". Må han aldrig bli annorlunda till sinnet, min älskade son (okej, han behöver inte gå hand i hand med sin mamma hela livet, men ni som känner honom förstår vad jag menar).
När jag kom hem åt vi rester och tittade på inspelat på TV:n. Precis vad min trötta urlakade lekamen klarade av för dagen. Nu känner jag mig redo för en ny arbetsvecka (nästan i alla fall).

2 kommentarer:

Orchid sa...

T är ju så go!
Kram!

Jenny sa...

Vad mysigt! Här är det mest den lilla F som vill hålla handen men E kan göra det ibland också och det är mysigt :)
Kram!