Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 2 maj 2010

Himlen är oskyldigt blå.

Vår vy i parken

Dagen startade med att pappan och de två yngsta barnen fixade deras cyklar. Mest var det nog pappan som fixade, men P höll i här och var och S berättade stolt för alla hon mötte att HON minsann lagat däcken. Att hon vågar och har lite känsla för verktygen är det i alla fall ingen tvekan om:Sen var det dags att gå ut och testa. P ville inte. Jag har lovat att gå ut en sen kväll, när ingen ser. Jag tror att han kommer att kunna cykla relativt snabbt, men det är lite pinsamt när alla andra kan. I år ska det däremot bli av, oavsett vad han säger, för nu är han så stor att han inte får välja längre. Jag tror dessutom att han kommer att ÄLSKA att cykla. Det gjorde i alla fall S, även om cykeln är lite för liten för henne. Inte mycket att göra åt, hon får ta den större snart, men då blir det utan stödhjul.


Glasspaus. P tog av sina sparpengar för att köpa en guldglass (det har han tjatat om länge). Vi andra nöjde oss med billiga småglassar hemifrån.

Efter glassen gick jag till gymmet en snabbis och sen drog R för att kolla derbymatchen AIK-DIF.

T kom hem från övernattningen och ville direkt ut till fotbollsplanen med kompisar, vilket jag sa nej till, eftersom han inte ätit lunch och dessutom hade lovat bort sig som bollkalle på en A-lagsmatch någon timme senare. Tidsoptimisten T blev inte trevlig en stund, men fattade till slut att mamma hade rätt och att man inte alltid kan göra allt, utan måste stanna upp en stund.
I stället hjälpte han mig att ta ut lunchen i parken och samla ihop alla barn och några till, för att grilla lite korv. Blev en bra lunch i trevligt sällskap - till slut.

S kramar om killarnas kompis F. Han ser inte helt missnöjd ut.

Skjutsade T till fotbollsarrangemanget och sedan stannade vi faktiskt inne. Dammsög och plockade och passade på att ta en liten lur i soffan, innan det var dags att hämta honom igen. Avrundade dagen med söndagsstek och efter det lite film för S, medan jag röjde i köket. Killarna var ute och jag höll helt på att glömma tiden för läggdags, men när de väl kom i säng, somnade de på två sekunder. S har börjat snora, men jag hoppas hon håller sig på banan. Har ett späckat schema nästa vecka: I morgon nyhetssläpp, på onsdag ledningsgruppsmöte och torsdag - fredag far jag på kurs, med övernattning på vår kursgård. Ser fram emot alltihop.

1 kommentar:

Jenny sa...

Vilken produktiv dag :) Fint väder var det också om än inte jättevarmt.
Kram!