Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 14 oktober 2008

HURRA HURRA HURRA!

För lillasyster idag!
Det är inte lätt att fylla tre år. Speciellt när man inte alls har fattat vad det innebär. När hela familjen skred in skönsjungandes i det nedsläckta barnrummet, vände sig liten S om mot väggen och skrek "Nej, nej, nej" Inte ville hon vakna och speciellt inte till den hemska sången. Bröderna lockade och pockade och ville så gärna se sin systers ögon lysande av glädje till paketöppningen.

De fick tillslut ge upp och gå för att äta frukost i stället. Precis som jag trodde, så kunde hon då vakna i sin egen takt och hoppa ner för att kolla in pakethögen, som de lämnat nedanför hennes säng. Snabbt övergick den sömniga surmulenheten i förväntansfull glädje och hon öppnade paketen med ett strålande leende och glada utrop. Tyckte det räckte med ett i taget, men bröderna ville ju se ALLT, så hon fick fler i händerna direkt. Helt strålande glad för alla fina saker. Det långa paketet, var så riktigt en käpphäst, som hon slet fram glatt ropandes "En häst, en häst" och sen galopperade hon omkring i sovrummet. Så lycklig att nappen till och med åkte ur!

Vad man kan få när man fyller tre år:

Sen kunde jag helt plötsligt inte lägga in fler blider, men hon fick kläder av oss och en sljusslinga med stjärnor i olika färger, som jag satte upp i fönstret. Blev superfint!!

1 kommentar:

Orchid sa...

GRATTIS och STOR födelsedagskram från Mormor! Hoppas du får en jättekul dag!