Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 6 december 2008

JAG!

Jag har tappat bort min förlovningsring, men gift är jag i alla fall fortfarande - vilken tur!


Nu har det varit lite mycket barn på sistonde. Man kan ju nästan tro att det här är en familjeblogg! Så jag hade planerat ett jaginlägg till idag. Om bara mig. Jag kom inte på någonting att skriva, så vi skiter i det ;) Jag är inte frisk, men det är ju bara gnäll, så vi skiter i det med.


I dag har jag och maken 12-årig bröllopsdag. 12 år sedan vi stod där framför den ärevördiga kommunanställda, som fick den stora äran och viskade fram våra JA, med bara en tanke i huvudet båda två: "Bara F är tyst tills det är klart". Vi hade valt den "långa" versionen, för att det skulle bli något. Haha, det var över innan F hann ta sats i sitt mamma-gnällande. Jag hade köpt en ny klänning dagen till ära. Den kostade 200:-. Jag hade ångest för att jag hade gjort av med så mycket pengar - vi hade inte så gott om den varan. Klänningen var kort-kort i grön sammet. Om jag provar den i dag, så fattar jag inte hur jag kunde ha den - numera är den snarare som en tunika ;) Maken, den då blivande, matchade med grön skjorta. Jag tror även F var klädd i grönt. Grön väst i alla fall. Måste leta fram kortet vi tog. Vi hade skickat julkort med en fyndig dikt till alla, så att de skulle förstå att vi hade gift oss. När vi kom hem blinkade telefonsvararen hysteriskt och hade gått sönder efter 15 meddelanden. Vi var inte så populära i vissa delar av släkten ett tag efter det tilltaget.
Men vår egen dag, den var i alla fall toppen. R:s chef hade ju luskat ut varför han ville ha ledigt och hade givit oss bröllopsmiddagen i present. Vi och våra vittnen fick välja vilken restaurang vi ville att äta på. 3000:- fick vi att spendera på detta!! Ställ det mot min ångest över den 200-kroniga klänningen. Förstår ni vilken lyx vi fick uppleva den dagen? Fyra vuxna och tre barn (varav ett inte ens var ett år) fick äta på lyxkrog. Vi valde
Lasse Maja värdshus i Barkarby. Eftersom det var december var det följdaktligen julbord. Det har aldrig varit min största önskan med julbord, men där var det fantastiskt!!

I dag hänger vi i soffan med mörka ringar under ögonen, men jag har köpt en liten flaska med sött bubbel. Jag gillar torrt, men ska jag få det i R så måste det vara sött, så vad gör man inte. Det ligger på kylningen till kvällen.

6 kommentarer:

Miss Mess sa...

Åh, stort GRATTIS till er!! :0)

Mamman på väg sa...

Sött bubbel fast man föredrar torrt... Det är tjäääärlek, det. :) Ser fram emot fotot och gratulerar mitt hjärtligaste.

Orchid sa...

Ett litet grattis på årsdagen! Hoppas det har varit bra 12 år! Och kanske 12 år till! Åtminstone! Kram!

Anonym sa...

Grattis på bröllopsdagen:)
Vill sååå gärna se kort! *ber snällt med huvudet på sned*

Ha det fortsatt bra i helgen!

En häxa på Vift sa...

Stort grattis på bröllopsdagen!
Kram

Sus sa...

Vilken present!
Och grattis till er!