Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 27 april 2009

Blöjfri dag och discomuffins


I dag har S gått utan blöja hela dagen. Till och med klarat av sin första omgång av nr 2 på toaletten. Hon iofs hunnit med att kissa ner ett par byxor i parken med, men det får man väl ta. Innan dess var det ju ett antal timade toabesök. Till och med på ICA Maxi (där hon gjorde om gårdagens uppträdande från leksaksaffären - denna gång för att hon inte fick åka en sån kundvagn med bil på). Nåväl, jag ropar inte hej, än. Hon har ju varit på g många gånger tidigare och sen vägrat, men det närmar sig.



Jag och T har bakat discomuffins. Småmuffins med rosa glasyr och glitterströssel. Hittade enhelt underbar burk med strössel på ICA Maxi idag. Fyra behållare med olika sorters strössel. En med hjärtan, en med "pärlor" i rosa och vitt, en med rosa "glitter" och en med lilarosa strössel. Alldeles perfekt för discomuffins helt enkelt. T:s klass ska hålla i disco för 6-års- och förstaklassbarnen på onsdag. Följdaktligen ska P gå på sitt livs första disco. Man kan undra vem som är mest uppspelt?


Efter välförrättat värv är man värd en provsmakning

3 kommentarer:

Carola sa...

Den strösselburkan har vi haft åxå, den är verklige fin!
Hoppas det går bra för S utan blöja,här ligger Trixie och sover utan för första gången......
Med dubbla plastad frotte och handdukar ....få se hur det går:)

Orchid sa...

Vilka jättefina muffins! Ni är verkligen duktiga, T och du!
Skönt att S är på väg att vara blöjfri!
Kram!

Dammråttan sa...

Å vad spännande Carola! Hoppas det gick bra. S gick utan blöja till dagis idag. Ska bli kul att höra hur det gick (hoppas INTE hon har blöja på nu).